Fotosession

Snön dumpar fortfarande så liften är stängd, istället det film och fotosession vid armeområdet. Igår letade vi fina linjer, idag körde vi dom. Pillows, bumbs, drops och någon enstaka sväng där allting dokumentares med filmkameran vilket nog blir en rolig syn då vurpor vart de gott om. Min faceplant vid ett frontflip var en av de roligaste jag sett. Först ett litet drop ner till en pillow och tanken var att jag skulle göra en frontflip utför denna, problemet är att när jag landade på pillowen kom ut mot kanten så bara sjönk jag rakt igenom när jag försökte göra avstamp för att få till rotationen i flippen, resultatet blev att jag kom halv runt å landade på huvudet i snön nedanför. Framåt eftermiddagen började både Max och Martin att må kasst så de drog sig tillbaka mot hotellet medan vi andra stannade kvar, förhoppningsvis så beror det endast på mat och vattenbrist men vi får hålla tummarna.
Var även nere i skidbutiken i Gulmarg idag. Hade för att vara ärligt inte några större förväntningar och döm av min förvåning när vi hittade riktigt schyssta prylar, pieps lavinsökare, feta snöskor och riktigt modern skidor var inte det jag hade trott skulle finnas och det känns kul att de även satsar här men med tanke på att liften bara varit öppen 3/10 dagar så känns det som de har en bit kvar innan de blir som en vanlig semesterort. Även om man har grym åkning utan att behöva lift så är ändå högzon speciell och det är den som lockar, något att tänka på om man funderar på att åka hit.
Hotellpersonalen är riktigt trevliga och vi har mer eller mindre blivit kompisar. Har blivit standard att efter skiddagen är slut så sätter vi oss i hotell lobbyn och dricker te och snacka skit med personalen på hotellet. De vill precis som alla andra kashmiris köpa allt vi äger och har, känns lite lustigt när de frågar om de kan få köpa min snowboard och man vet att nyrpriset på brädan är ungefär vad de tjänar på ett år.Idag så hade de lagat specialmiddag åt oss, mutton. Äntligen en dag utan kyckling till middag och lammet var riktigt bra kryddat och perfekt tilllagat, mums!

”Where is tackla?”
– Guiden har hittat på ett nytt smeknamn på mig

Kommentera