Satans jävla skit, de här är inget bra

Gondolen har stängt även idag så vi drog på upptäcksfärd och hittade ett gammalt sönderbombat hotell. Det som var kvar av hotellet var väl mer eller mindre bara ytterväggarna och delar av golven på de olika planen men med en hel massa snö på planen gjorde det till ett perfekt område för att få till lite ghettoåkning. Sagt och gjort så började vi montera upp blixtar, kamerar och planera hur vi skulle göra för att få till de optimalt. Hotellet är tydligen det äldsta i Gulmarg och eftersom det var ett hinduiskt hotell så bombades det sönder och samman  under ett av krigen mellan Indien och Pakistan av muslimerna, trist men samtidigt så skapades en gigantisk lekplats upp för oss.

Efter att ha klättrat upp för väggarna i värsta spindelmannen stil så droppar jag ut och när jag landar ett antal meter längre ner så upptäcker jag att istället för att landa i en sluttning sjunker igenom snön och landar platt och det smäller till i mitt ena knä. Tillbaka på hotellrummet ser jag att knäet har svullnat upp så det är dubbelt så stort som mitt andra knä och i ett desperat försök få rätt på det så har jag stoppat i mig ett antal alvedon, voltaren, dragit på en stödstrumpa och bett till alla gudar som finns i samtliga religoner om att jag inte ska ha dragit sönder kors/ledbandet.

Haltade på kvällen upp till Pine Palace och beställde in lite smuggelöl för att dränka sorgerna i alkohol, två öl senare och fyllan var perfekt. Lite kul att på ölen jag köpte så stod det ”For miltitary use only” och att alkoholen var mellan 5-8%, känns som de kan vara vad som helst men efter ett par öl så gjorde knäet inte lika ont längre och förhoppningsvis så känns allt bättre imorgon.

”Sometimes its magic, sometimes its tragic”
– Mark Abma

Kommentera