Ankommit till Sanur

För andra gången på den här resan och för andra gången i mitt liv bor jag nu på en stor, all inclusive liknande resort. Ubud må ligga centralt placerat och fungera utmärkt som en hub för allehanda aktiviteter men vi kände oss klara med staden och tog helt enkelt bussen ner till Sanur, vid havet. Med tanke på att nyår är på väg och turister verkar älska att bo vid havet så var många boenden utsålda men vi hittade likväl ett rum, som vi uppgraderade lite och boom, nu bor vi i något som förmodligen ses som väldigt lyxigt här nere.

Jag är inte lika övertygad dock, rummet är så klart fint och vi har en egen pool om vi inte skulle orka gå de där 50 meterna till havet men det känns riktigt opersoligt och lite tråkigt på något sätt. Vid strandresturangen hörs det pratas svenska och den ena gästen är blekare än den andra. Det var dock nice att få något annat än stekta nudlar eller ris till frukost och även om de här är nästan så långt ifrån hur vi rest hittils på den här resan så känns det helt ok, det är lite skönt att koppla bort hjärnan och bara följa strömmen för ett tag.

För middag så valde vi dock att lämna området och gå ner till ”Lilla Pantai”, en mysig resturang precis vid havet som serverade ruskigt god fisk, ”swedish meatballs” som fanns på menyn provades dock inte.

Kommentera