24h senare. Jag har fått nog

Det tog lite mindre än 24h för mig att få totalt nog på den här stora, totalt oinspirerande betongklossen till resort. Ja, det är nice med pool och i samband med att vi valde ett lite finare rum så har vi exlusiv access till en egen pool och barn är förbjudna men nej, det är så inte värt det. Det bokstavligt talat är folk överallt, allting på hotellet känns som det gjort för att det ska passa så många som möjligt, vilket i realiteten innebär att det inte passar någon och personalen må vara trevliga men efter pandemin så känns det som alla som kan två plus två har gått vidare och kvar inom serviceyrkena är totala newbies, allting tar sådan sjuk tid. Rekordet är ca 30 minuters väntan på att få notan (dvs efter jag frågat efter den), hade det inte varit för mitt resesällskap så hade det blivit en ”springnota” då jag anser att om de inte klarar plocka fram notan på den tiden så har de försatt sin chans.

Det finns dock fördelar som att det finns en spa-avdelning som ska vara riktigt, riktigt bra enligt min kompanjon och man kan även låna kanot/kajak gratis. Gällande sistnämnda kan jag meddela att paddla i samma riktning som strömmen är väldigt skönt men när man ska tillbaka, mot tidvattnet så är det inte alls lika kul längre.

Som tur är så kan man dock lämna området och till middag idag hittades Jalapeno, en liten mexikansk restuarang med högt tryck. Fick dock en plats vid baren och maten var super om än lite tam i hettan. En rejäl blandning av enchiladas, burritos, majskolvar och såklart jalapenos intogs och genast blev humöret bättre igen.

Kommentera