Vila i frid Niklas

En hemsk uppenbarelse har inträffat och vi är alla i djup chock. Sedan den 10/2 så har vi inte sett skymten av Niklas (vår husapa) och detta var som av ett sammanträffande samma dag som vi fick kött. Sedan dess har vi inte fått kött utan bara kyckling och Nicklas har varit försvunnen, förmodligen död och uppäten av ett par hungriga svenskar som var sugna på kött, beklagar de största till Niklas flock.

Idag bestämde sig även Max och Mats för att ge upp och dra vidare. Väderprognosen pekar på snöstorm och diskussionerna har gått fram och tillbaka om vi ska stanna för ett par sista åk, åka vidare för att uppleva indien eller dra till Sri Lanka och surfa. Ett par öl senare bestämde vi oss för att dela på oss och jag, Martin och Johan stannar kvar i Gulmarg för ett par sista åk medan Max och Mats drar till Sri Lanka för att avsluta sin semester med lite surf. Känns lite trist att splittras upp å vi haft sjukt kul ihop under resans gång men vi önskar de lycka till med surfningen.

Väl tillbaka på hotellet så frågade hotell portiern om vi titta förbi hans hemby för en fika och för att se hur hans by ser ut, blev nästan stum av denna hedersinbjudan och det ska bli riktigt skojj.

”Thank you, it was very pleasant”
-Max tackar för maten

Kommentera