Maya club

Att knata runt i blöta kläder var kanske inte vår allra bästa ide och när jag vaknade imorse hade en förkylning från helvetet brutit ut så de blev ännu en lugn dag där vi mest gled omkring planlöst i Shanghai och tog många akoholfria depåstopp. Efter att ha käkat lunch/middag på ett indonesiskt ställe så mådde jag faktiskt riktigt bra igen, så pass bra att vi bestämde oss för att gå till Perrys som är en krog mer inriktad på internationella besökare.

Sagt och gjort så satt vi och sipprade drinkar, rökte och diskuterade allt mellan himmel och jord medan stället fylldes på med fler och fler människor. Jag har nämnt det förut men jag och Anton har en viss tendens att hetsa varandra och när vi kanske borde tagit beslutet att gå hem för att sova bort förkylningen så valde vi att beställa in  varsin mojito och en vattenpipa samt bjuda över en massa folk till vårt bord.

De hela slutade med en riktigt kul kväll där vi först satt på Perrys tillsammans med ett gäng amerikanskor/engelsmän/norrman och sedan gick vi vidare till Maya club där vi dansade loss till en ljudnivå som inte var av denna värld (piper fortfarande i öronen typ)

På morgonkvisten när det var dags att ta sig hemåt så lyckades vi för första gången hitta en taxi som faktiskt kunde läsa den engelska adressen till vårt hotell och efter ett kort stopp i närmsta närbutiken för att handla vatten och halstabletter så gick vi i tokdäck på hotellrummet. Vaknade precis och min förkylning är som bortblåst (nästan iallafall), det funkar alltså att klubba bort en förkylning?!?!

Kommentera