Hotellet Pine Palace

Blå himmel, strålande sol och tokvarmt gjorde att vi tog ännu en slapp dag på Pine Palace. Massor med te, mackor och fixade i ordning Mats och Max´s matrial till SR. Efter en massa meck så hittade vi även felet varför pajje.eu har legat nere, självklart så hade bbb gett den ett nytt ip-nummer och att försöka få till att uppdatera dns servrarna var inte de lättaste. Inga kontouppgifter, inga papper med kundnummer eller något men efter mycket om och men så fick jag en kille på deras kundtjänst att förmodligen bryta mot deras policys och maila mina uppgifter till en annan email adress, awesome.

Det märks tyvärr att det börjar närma sig slutet av februari och dagarna blir varmare för varje dag vilket ger ganska kass snö. Ganska kass snö i de här fallet är förmodligen bättre än de flesta dagar hemma i Sverige men man blir bortskämd och kräsen men vi håller tummarna för att väderprognosen stämmer att de ska dumpa lite snö under morgondagen.

Träffade ett par estländare på Pine Palace idag som bjöd på vattenpipa, luktade bara vanlig vattenpipa och inte hasch som allting annat här men kaboom, tack och god natt. Utslagen i i någon timme vilket var aningen creepy men till slut vaknade man till liv och efter en pizza och lite cola så var man nästan normal igen. Ingen aning vad det var i den där pipan men trasiga blev vi.

När vi sent om sider kom tillbaka till vårat hotell så stod hela personalen som på nålar, tydligen var de oroliga för oss eftersom vi inte kommit när liften stängde som vanligt men alla blev glada när vi kom tillbaka helskinnade, utom kocken som stått och lagat middag som ingen ville ha.

”Hasch is widely available at the hotell”
-Censurerad hotellmanager

Kommentera