Läk nu

Knäet är fortfarande dubbelt så stort som vanligt men de syns inga blåmärken eller gör ont när man trycker på de så jag förmodar att det är relativt lugnt. Gör ont när man använder knäet så jag och vår hotell manager drog till ett apotek för att köpa medicin. Förklarade för apotekaren att jag ville ha painkillers och fick ett paket där det enda jag förstod var paracetamol, hmz det är juh alvedon tänkte jag och sa ungefär no no, need something much stronger. Han och hotell managern började diskutera på kashmiri och sedan fick jag något annat där jag inte kände igen något på innehållsförteckningen men de blir nog bra. Passade även på att köpa hostmedecin till Martin som drabbats av en sur hosta som vägrar ge med sig.

Tillbaka på hotellet så kom jag på att jag glömde fråga hur man skulle medicinera men äh, vi kör på två tabletter 3 gånger om dagen, det är juh standard. Två tabletter senare såg jag rosa elefanter och Martin som tog sin hostmedicin låg bredvid och såg flygande hundar, indisk medicin is the shit! Dagens lärdom blir helt enkelt att ta mindre doser.

Efter middagen på kvällen så var vi aningen uttråkade så vi stapplade därför iväg till Hotell Globen där det var ”One piecie party”, skibums från alla världens hörn samlades på ett och samma ställe för att festa loss ordentligt. Volumen var hög, stämningen ännu högre och alla festade så hårt de kunde enligt sitt lands traditioner. Vatten, Öl, sprit och röka förtärdes i ett rasande tempo men då jag käkat en helt bunt med tabletter under dagen höll jag mig till nästan bara vatten och det blev en tidig hemgång för min del.

”I drink to you”
-Nick introducerar rysk vodka-lek

Kommentera