Kvällen innan

Man kan tro att det öppnat en skidbutik på trädgårdsgatan. Skidor, pjäxor, underställ och skidkläder varvat med elektroniska prylar som iPods, kameror och lavinsändare fyller golvet under tiden som väskorna packas om för en fjärde gång. Det är inte helt lätt att veta vad man ska ta med sig, normalt sett så är man borta en vecka eller två på en känd semesterort där man vet vilket klimat de brukar vara och om man råkar ut för en tankevurpa så kan man gå ner och handla något nytt. Nu blir det istället en månad i Himalaya bergen och väderstatusen har varit heavy snowfall och har varit så den senaste månaden, internet är bra till mycket men någon måste se till att uppdatera informationen också.

Har lyckats att dra på mig en förkylning som heter duga, hostar så lungorna är på väg upp vilket känns allt annat än bra. Funderar på om man ska köra en akut pencelin kur och be till gudarna eller fortsätta min diet av ipren, att ta en 24h resa till Indien av alla ställen med noll immunförsvar känns väl riskfyllt så jag avvaktar nog tills jag är framme i Gulmarg innan jag bestämmer mig.

Fick för övrigt tips om att man kan se ett lands u-lands status på deras visum. Ju pråligare och flashigare visum, destu högre ranking på u-lands skalan. Indiens visum är rätt så neutralt så de känns bra däremot har de lyckats stava fel på mitt namn men de löser sig nog.

 

”Tänk på att Beatles aldrig blev detsamma efter deras Indien besök”
-Mamma

 

Kommentera