T-Minus 9hours

Så sitter man här och egentligen bara räknar ner, flyget lyfter ganska exakt om 9h och jag har redan lyckats hitta saker som jag glömde att packa även om det det är snäppet bättre planerat än pasen som fortfarande inte har packat klart än. Resplanen är från Arlanda till New York, ett lätt byte av plan och sedan vidare till San José. Flygtiden blir nästan 20 timmar vilket gör att vi förmodligen kommer vara ganska sliten när vi kommer fram, förhoppningsvis så har vår bokning gått igenom så vi har hotellet fixat för första natten så vi slipper yra runt och leta upp någonstans att bo direkt.

128804119049361606

Enligt senaste rapporten från vårt hostel så har en myrslok varit på besök i dagarna och lekt ninja, om vi lyckas fånga honom på bild så kommer vi plocka massa bilder men under tiden så får ni nöja er med bilden jag hittade på google:

Nu ska pasen börja packa och jag ska gå och packa ner mina ny införskaffade bad-shorts, trycka ut lite av min nyinköpa tandkräm på min nyinköpa tandborste, tvätta mig med min nyinköpta tvål och sedan är det dags att för take-off.

Kommentera