Vegas baby

Så är vi då inne på sista dagen i Vegas. En natt kvar och sen drar vi vidare, vart är inte riktigt bestämt ännu men planen är att åka förbi hoover dam och Grand Canyon för att sedan försöka ta oss mot Chicago eller åtminstone i den riktning.

Vegas har uppfyllit varenda fördom jag haft om stället och för att vara ärlig så är de sjukt underbart här, skulle nästan kunna tänka mig att stanna resten av tiden här om de inte vore för att de skulle sluta med pank och skuldsatt, de kostar att leva, särskilt här.

Har träffat massa roligt folk och igår slutade de med att vi åkte iväg för lite ”natta mat” i deras beamer, klockan 3-4 nånting. Att föraren druckit ett par drinkar tänkte vi inte på och de slutade med att vi hamnade på ett grymt sushi ställe. Vet inte hur mycket vi käkade men 2 flaskor sake gick de åt och vi satt där länge och bara mumsade, snackade och hade helt enkelt en riktigt bra kväll, sushi som fyllekäk rockar!

Dagen idag har varit ganska lugnt än å länge, Anton gick och klippte sig och sedan har vi hängt på hotellets konstgjorda beach. Nu laddar vi inför sista natten och den stora frågan är, ska vi gå all in?

Kommentera