All in @ Chicago

All in chicago blev det igår, kanske inte riktigt helt planerat utan lite mer improviserad variant som sköt budgeten i sank på nolltid, men gott vart de. Vi började lite försiktigt på ett steak house, kan juh inte vara i USA att ha käkat en rejäl köttbit. När vi hittade ett ställe som verkade ha en bra meny så insåg vi att här kommer de bli dyrt men strunt samma, vi ska juh bara käka. Beställde in lite vitlöksmarinerade sniglar som förrätt så Anton skulle få nöjet att prova detta och de vart helt bisarrt stora, måste odlat dom på anabola. Sedan gick vi in på nästa förrätt, en blå-ostsallad och efter den var jag typ mätt men då kom huvudrätten in, en stor gigantisk köttbitt. Så här efteråt (med googles hjälp) vet jag att köttbitten var 340gram och den vart helt perfekt tilllagad. Inte en massa skräp (läs potatis) till som förstör smakupplevelsen eller gör att man blir mätt på något annat utan här vart de kött och en balja sås. sådär lagom rosa och en bourbonsås som gör att det dreglas i munnen nu när jag tänker på det. Ett par öl till maten så hade vi vunnit och så gott som allt var uppätet vilket till och med imponerade på servitrisen så mycket att vi fick ett par stalltips på vart vi skulle gå vidare för en bra kväll.

En pianobar senare, ett antal ”vanliga” barer där vi träffadde massa roliga människor (för en gångs skull trodde de inte vi vart tyskar, igår vart vi fransmän) och efter att åkt limo så hamnade vi på Spy bar, riktigt schysst klubb med musik i alldeles för hög volum, folk som dansade överallt och ja, en perfekt avslutning på en grym kväll.

04-tiden ragglade vi in på vårt hotell igen och resultatet blev att idag har vi inte gjort många knop alls, för första gången på resan så är vi bakfulla och helt seriöst så behöver nog kroppen en liten vilodag imellanåt.

Kommentera