På plats i Tokyo

Så är jag och min väska ute på nya upptåg igen, tror dock att jag satte nytt rekord i lite packning, endast 6Kg inklusive väska kvalar troligtsvis in till min lättaste packning hittils men vad har jag glömt? Än så länge är det bara tandborsten som jag saknar.

Resan började igår med flyg ner till köpenhamn och efter att Sverige lyckats få igång sitt radarsystem igen och kunde öppna upp luftrummet bar det iväg mot Tokyo, Japan. Planet var slitet, sunkigt och vi satt som packade sillar men med tanke på vad jag betalade för biljetterna så kan jag inte klaga. Väl framme i Tokyo gick allt som på räls och första känslan jag får är hur välorganiserat och fungerande saker och ting är, vi må varit på en stor flygplats och i en jättestor stad men de känns inte stressigt, skitigt och till och med gränskontrollen flöt smärtfritt.

Duktigt skadade av jetlag och trötthet valde vi dock att åka till hotellet och sova ett par timmar, nu börjar klockan närma sig 18 och vi har en middagsbjudning med yakuzan.

Ps. Vi har en fjärrkontroll till toaletten med allt från hur varm stolsdynan ska vara till, ja..jag har inte labbat ännu men vem kan inte älska de här landet!

Kommentera