Nattsudd i Tokyo

Jag vill inte veta vad vår hotellpersonal tror om oss men vid midnatt svängde den svarta, stora bilen upp framför vårt hotell och ett par bugningar senare så var det dags att ta motorvägen in mot Shibuya för att prova nya klubbar. Bilturen in var riktigt schysst där man satt som en kung, varvade med att titta på japansk tv och se siluetten av staden passera i en rasande takt. När vi passerar en vägtull så ser vi streetracers stå uppställda, Skylines, RX7 blandat med evo’s var som tagen ur ”fast & furious”, så kliché.

Framme vid första klubben så började vi inse att vi skulle nog få en upplevelse utöver de vanliga när vi både slapp stå i kö och gå igenom säkerhetskontrollen för att komma in på på stället och mycket riktigt så togs vi direkt till VIP-avdelningen för drinkar och hälsa på DJ’s, toasters och andra människor som kan vara bra att känna och ja, på något sätt så passade de upp oss. Enligt rykten ska Club Harlem vara Tokyos bästa hiphop klubb men om det stämmer vet jag inte, det är dock en av de bästa klubbar jag någonsin varit på när de gäller musikval och mixning.

Natten fortsatte i samma tema och framåt morgonen när dansgolvet började tunnas ut så man såg in i VIP-loungen så fick man lite dåligt samvete när man ser vår chaufför ligga och sova, det sliter att passa upp två festsugna svenskar.

Kommentera