Utgång och strandhäng

Fick tips om att det var konsert på g på Ozen bar och eftersom jag inte hade några andra planer för kvällen så vandrade jag iväg vilket jag inte ångrar mig. En liten, trång bar men innanför den så hade de ett större rum med en scen och när väl bandet stegade som upp (som bestod av närmare 10 personer) så ökade stämningen rejält. Musiken var vad dom kallade för ”midle east fusion” och jag har då inget bättre namn på det hela men det påminde en hel del gipsy-balkan musik…ruskigt bra! Gav mig på ett par försök att filma lite och kvaliten blir juh som den blir men det ger en liten inblick iallafall. Träffade en hel massa roligt folk och Tel Avivs nattliv lever än så länge upp till hypen även om jag verkligen inte gick på en vanlig klubb igår.

Vaknade upp idag till strålande sol och efter frukost valde jag att vandra bort till Old Jaffa, trevligt, mysigt, turistfälla och vi kan väl helt enkelt vara överens om att Tel Aviv inte riktigt kan mäta sig med Jerusalem eller för den delen Hebron när det gäller historia och intressant arkitektur, däremot är allt toppmodernt, fräsht och inkastare och försäljarna stortrivs på gatorna.

Ikväll blir det att möta upp lite av folket som jag träffat under veckan, det kommer garanterat drickas en och annan öl, kanske en arrak och sen ut i Tel Avivs nattliv, imorgon blir det tyvärr tillbaka till Sverige.

 

Kommentera