Servicemind?!?

Ibland är det bra att göra research innan man ger sig på saker. Tex under sportlovs-veckorna så finns risken att att det är mer än jag som ska flyga och eftersom Muphy’s lag gäller över allting annat så funkar inte  selfservice-incheckningen..ni vill inte veta vilken kö det var för att checka in. Men om man ska se de positivt så slapp jag gå runt och bli uttråkad på flygplatsen iallafall och jag hann med planet så allting gott. Att jag inte hann käka frukost på Arlanda gjorde att tiden för min mellanlandning i Riga gick toksnabbt trots att flygplatsen varken är stor eller särskilt rolig.

Framme i Israel så hann jag ta ungefär två steg på israelisk mark innan vakterna tog mig. Eftersom vi landade långt ifrån terminalen så skulle vi ta buss från flygplanet till terminalen och bussen gick med alla passagerare, utom mig då som stod kvar på plattan utfrågad av två vakter. Uppenbarligen är det misstänktsamt att resa själv eller att vilja besöka israel och det var kanske inte helt smart av mig att säga att jag älskar att resa då det resulterade i en genomgång av mitt pass och ännu mer utfrågning om vad jag gjort i Ryssland, Ukraina, Albanien etc etc. Inga svårigheter att förklara dock och jag fick åka med nästa buss för att komma till pass-kontrollen där det börjadr det om, de behöver jobba lite på sin service mind-het helt klart.

Nu är jag dock incheckad på mitt hostel och ska försöka vara lite social innan det är dags att sova, blir tidig imorgon för att dra iväg till Jordanien

Kommentera