Torsk på Tallin

ja, minst sagt. Efter att ha lastat bilen, laddat mp3 spelaren och dundrat över den est-lettiska gränden så nådde vi vårt hotell i Tallin. Vi visste de skulle vara hyffsat fint då vi bokat in oss på ett 4-stjärningt men att de skulle vara så här, oj.

Resan hit gick annars fint även om jag var lite orolig när Sandra körde. Kom till ett vägarbetsområde. Som vanligt så ledde de om trafiken så vi skulle köra på samma sida som mötande trafik vilket visades klart och tydligt med en stor blå skylt med en pil på vilken sida man ska köra (dvs samma som i Sverige). Pilen pekade vänster, Sandra kör höger:
Jag; varför körde du höger om skylten som visade att vi skulle köra vänster?
Sandra: Jag följer bara bilen framför, kan den så kan jag
Jag: jo, men bilen framför är en lastbil som arbetar på vägarbetet juh?
Sandra: just de, de tänkte jag inte på

De hela gick bra om än lite skumpigt och ganska strax efter bytte vi chaufför och jag körde sista biten. Mitt bidrag till resan är istället 2 varv i rondellen då ja inte fattade riktigt vart vi skulle svänga av, skyller på gpsen 🙂

Rummet är riktigt fint, vi har en bar nere i lobbyn, en på 5 våningen och en i poolen, ja pool-området består av 3 jacuzzi´s, en vanlig bassäng med lite strömmar, vattenfall å sånt dravel, en saltvattenbassäng och så klart en utomhusbassäng. Sen har vi nog en 7-8 olika bastu varianter, massage och allt du kan tänka dig…steker vi? japp! Är vi torsk på Tallin? Japp!

Slänger upp lite bilder senare, nu ska vi ut och göra stan!

Kommentera