Palanga

Palanga is the shit, tänk er en klassisk semesterort i sverige som tex Halmstad. Lägg sedan till en sjuhelsikes sandstrad (med riktigt fin, vit och mjuk sand), pirer, uteserveringar precis överallt, olika aktiviteter ungefär som under en vanlig stadsfestival lite varstans och klubbar som inte är av denna värld.

Hela stället är verkligen en enda stor gigantisk turistmetropol men det är fortfarande sjukt billigt, folk är trevliga och de finns hur mycket som helst att hitta på. Det enda tråkiga är att både jag och Sandra har börjat bli rejält förkylda och att även om solen är framme så märks det att de börjar bli sensommar, de är kallt på nätterna/morgnarna när man knatar hem. Kräsna som vi har blivit så går de inte en dag utan att vi käkar minst 2 rätters, med nån för-drink och ett par öl till maten och det är yttest sällan vi kommer upp i över 200:-, tillsammans.

Kan starkt rekommendera Klubas Exit om ni har vägarna förbi, 3 våningar varav en liten bar på mittenvåningen och sedan gigantiska dansgolv, grym house musik och plötsligt så bränner de av konfetti bomber, rökmaskiner så man nästan trycks bakåt av tryckvågen och ljus-shower som jag bara sett på film tidigare, galet awesome!

Nu blir det att sätta sig i bilen och ta oss mot Riga, hotell bokades för en minnut sedan och även om vi inte hittade adressen i GPS´en så kommer nog det här gå bra. Baltikum is the shit!!!

Kommentera